Koju si na kraju hop komoru stavio u repliku? Stock od KA?
Trenutno sam bez komore (razbio stock KA kad sam vadio gas tube da zategnem o-ring, pa tube nisam vratio do kraja, nisam vidio, napucao lower u upper reciever i slomio komoru

), ali sam opet naručio KA.
@TOMA
Tu prometheus aero glavu sam koristio u strojnici, a kasnije sam u istoj koristio i guarder i nema apsolutno nikakve razlike u FPS-u ili konzistenciji FPS-a, To je po meni samo marketing da se može za skuplje prodati. Isto tako, uzeo sam cijeli set od japanca jer je napravljen kako treba i što je najvažnije AOE ne moram više podešavati, a i gearbox manje trpi. Ležaj sa klipa nisam maknuo jer nije potrebno, sve radi kako treba, a i to je replika s ne pre visokim rof-om i 400FPS (sad oko 25-26 kuglica u sekundi).
Ležaj se miče kad se radi neki ekstremni setup s manje FPS-a (oko 300) i gdje se cilja na što veći ROF, baš zbog toga što je opruga slabija, pa se onda lakši klip brže vrati od težeg i tamo je svaki gram bitan, dok kod mojeg setupa to nije slučaj.
Btw. nisu File Factory nego First Factory (prometheus/laylax) cijevi, a kolko sam upoznat nema ih baš za AEG-ove nego više za bolt snipere.
Koristio sam prometheus cijevi 6.03 već u prijašnjim replikama i zadovoljan sam njima, a PDI sam uzeo za svoj m4 zato što skoro nitko u HR još nije (iz radoznalosti) i zadovoljan sam rezultatima.