Airsoft Hrvatska Forum
09. Rujan 2010. 19:00:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: CA tactical vest IV  (Posjeta: 847 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
x-ray
Skupnik
*
OfflineOffline

« : 08. Veljača 2010. 15:21:21 »
Ocjena posta: 0

http://www.hristo.hr/product_info.php?cPath=80&products_id=594&osCsid=b0a9d96edbc5252764c54fa2f6d56e21

zanima me ovaj prsluk sa hristinog shopa, dali su ledja zatvorena, i iskustva ako ga netko ima, te omjer ulozenog i dobivenog

hvala na pomoci

Ignore   Evidentirano

Deda
Časnički namjesnik
*
OfflineOffline

« Odgovor #1 : 08. Veljača 2010. 16:08:36 »

na njemu su leđa otvorena ako se ne varam, ali ako se varam slobodno me netko ispravi

http://www.airsoft-hrvatska.com/forum/index.php?topic=16828.0

mozda ti ovaj topic malo pomogne oko slicnog prsluka ako te zanimaju zatvorena leđa!

Ignore   Evidentirano

KARMA -4??
Razlog......nesipravni postovi.....ma LOOL!

AT P.U.T.K.A. - Prijatelje Učimo Timskim Karakterisitkama Airsofta
Samael
Desetnik
*

OfflineOffline

« Odgovor #2 : 08. Veljača 2010. 16:22:33 »

Tako je,leđa su na tom modelu otvorena.
Nosim ga već kojih pola godine i nemam nekih zamjerki.Čvrst je,ima,uz molle poucheve, par džepića sprijeda za kojekakve sitnice.Za te pare super.
Jedina stvar koja mi smeta je da se na dijelu prsluka na koji ulježe kundak puške nalaze dva plastična prstena ,koji služe za pričvršćavanje prednjeg dijela prsluka,i pri bržem manipuliranju s puškom (replikom) kundak zna malo skliznuti s ramena,ali ništa strašno.
« Zadnja izmjena: 08. Veljača 2010. 17:59:23 Samael »

Ignore   Evidentirano
x-ray
Skupnik
*
OfflineOffline

« Odgovor #3 : 08. Veljača 2010. 18:54:45 »

Tako je,leđa su na tom modelu otvorena.
Nosim ga već kojih pola godine i nemam nekih zamjerki.Čvrst je,ima,uz molle poucheve, par džepića sprijeda za kojekakve sitnice.Za te pare super.
Jedina stvar koja mi smeta je da se na dijelu prsluka na koji ulježe kundak puške nalaze dva plastična prstena ,koji služe za pričvršćavanje prednjeg dijela prsluka,i pri bržem manipuliranju s puškom (replikom) kundak zna malo skliznuti s ramena,ali ništa strašno.
znaci jako dobar omjer ulozenog dobivenog?Huh??  uzimam onda taj prsluk

Ignore   Evidentirano

Haaziq
General zbora
*

OfflineOffline

« Odgovor #4 : 09. Veljača 2010. 13:54:53 »

x-ray cec ti ima takav prsluk pa pogledaj od njega.

Također ako ti se to sviđa i ako ti se nežuri, pričekaj idući tjedan pa ti pokažem moj wasatch vest.. platio sam ga 24$ (cca 200kn sve skupa), stvar je odlicna, sistem slicno ko ovaj prsluk samo sto vec ima integrirane poucheve za spremnike, čime štediš na prostoru i pouchevima. Također malo skuplje varijante (drugi proizvođač) imaju šmrk i šime pa se raspitaj kod njih.

Moja preporuka:
http://airsoft-club.com/shop/tactical-gear/tactical-vest/usmc-molle-hydration-combat-carrier-vest-od?zenid=34rq6ntoi5gckmt5etadjf1f54

Ignore   Evidentirano

dotty3107
Narednik
*

OfflineOffline

« Odgovor #5 : 10. Veljača 2010. 09:55:08 »

@ x-ray
Ja sam za malo više love (550kn) uzeo http://www.uktactical.com/acatalog/Recon_Plate_Carrier.html koji je ipak RS...

Mislim da ti se prsluk isplati uzeti vani jer je kod nas ponuda slaba i cijene su dosta visoke.

Ignore   Evidentirano

"...we don't need no key, we'll brake it..." --- ATKC
Haaziq
General zbora
*

OfflineOffline

« Odgovor #6 : 10. Veljača 2010. 10:04:40 »

Mislim da ti se prsluk isplati uzeti vani jer je kod nas ponuda slaba i cijene su dosta visoke.
potpis!
Pogotovo ak ti se nežuri

Ignore   Evidentirano

mr.smith
Razvodnik
*

OfflineOffline

« Odgovor #7 : 26. Veljača 2010. 09:49:37 »

Prsluk sam po sebi uistinu nije loš (odradio mi je tri fight-a), lako je podesiv, nema previše đinđi po sebi što mu daje na maloj težini, a opet je tu sve što treba.
Omjer uloženog i dobivenog je tu negdje, nečeš previše ni profitirat, a ni izgubit.

Ignore   Evidentirano

uzmi sve što ti život pruža
x-ray
Skupnik
*
OfflineOffline

« Odgovor #8 : 26. Veljača 2010. 12:40:25 »

uzeo sam prsluk i stvarno mi se jako svidja, bas zbog toga sto je lagan i nema nepotrebnih pretinaca, sve ono sta ti zaista treba on ima, tako da je opravdao cijenu

Ignore   Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Airsoft Hrvatska Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Spread Firefox Affiliate Button